Nominera årets unga domare.

Det känns verkligen härligt att så många ungdomsmatcher är igång igen. Vi vill slå ett slag för alla unga domare som faktiskt gör matcherna möjliga! Genom vårt samarbete med Länsförsäkringar Gävleborg – UngDomare - kan vi dela ut fyra stipendier varje år till några ungdomar som gör extra fina insatser i den gula domartröjan. Här behöver vi er hjälp, det är ni ledare ute i föreningarna som nominerar.

Har ni i er förening någon som:

  • visar ett stort engagemang både på och vid sidan av planen?
  • kommer till matcherna väl förberedda?
  • är intresserade av att både utbilda spelare under match och utbildas som domare?

Kanske någon som utvecklats mycket under säsongen? I sin tydlighet, i snacket med spelare/ledare? Det viktiga är att vi får några rader som motiverar nomineringen. Nominering inkl motivering skickas till Anders Magnusson

Ha detta i åtanke under säsongen så återkommer vi i augusti med en påminnare när det närmar sig sista dag att lämna in nomineringar.

Det finns stipendium för en tjej och en kille som dömer 7 mot 7, samt en tjej och en kille som dömer 9 mot 9.