Kval till Juniorallsvenskan

Söderhamns FF blev Hälsinglands representant i det fortsatta kvalspelet för juniorer genom att besegra Strands IF med 8-7 efter straffar. Efter 90 minuters spel stod matchen 3-3.
Förutom Hälsingland ingår följande distrikt i det  fortsatta kvalspelet, Gästrikland, Jämtland/Härjedalen, Medelpad, Ångermanland, Västerbotten och Norrbotten.
I den 1: a omgången den 16 eller 17 augusti spelar Söderhamns FF borta mot Gästriklands representant och hemma 23 eller 24 augusti. Segraren möter i omgång 2, segraren mellan Jämtland/Härjedalen, Medelpad och Ångermanland. I omgång 3, möter segrande lag från omgång 2, segraren mellan Västerbotten och Norrbotten 20 eller 21 september och retur matchen spelas 27 eller 28 september. Segrande lag går till slutspel för Juniorlag. Slutspelet startar 4-5 oktober 2003