Herrfinal i Team Sportia Cup 2003 (DM)

Herrfinalen spelades mellan Hudiksvalls ABK och Strands IF. Strand visade hög klass i avslutningarna och vann klart med siffrorna 4-2 efter 2-2 i halvtid. ABK visade upp ett snabbt och effektivt spel i inledningen av matchen, dock med sämre koncentration i de avgörande situationerna framför mål. I andra halvleken kom Strand igång med sina djupledslöpningar och ABK blev överspelade gång på gång. Vid ställningen 1-1 träffade ABK stolpen två gånger och det var väl efter detta som Strand fick igång sitt eget spel. En kul och underhållande fotbollsmatch helt i publikens smak.

Matchfakta:
Målen: 6 min, 1-0 Fredrik Andersson, 10 min, 1-1 Anders Näsman, 31 min, 2-1 Sebastian Lusth, 40 min, 2-2 (straff) Patrik Hedman, 54 min, 2-3 Daniel Blank, 69 min, 2-4 Joakim Östberg.
Domare: Dan Berg, Söderhamn
Publik: 613
Strands Laguppställning: Rickard Rikardsson - Fredrik Nord-Norén - Johan Berglund - Tomas Wiberg - Marcus Gunnarsson - Andreas Näsman - Anders Larsson - Joakim Östberg - Sebastian Lusth - Pär Ljung - Daniel Blank.
Avbytare: Joakim Bergwall, Emil Gunnarsson, Jakob Östberg och Niklas Jonsson.