Fotbollssymposium

En satsning på framtiden, boka in lördagen den 16 november för en heldag i fotbollens tecken, med start kl 09:00 på Stadshotellet i Hudiksvall. En av symposiets tre föreläsare är Anders Linderoth, i dag tränare i Hammarby IF FF. Anders har tränat Stabaek IF i Norge under 3,5 år. Nu berättar han om sina erfarenheter som tränare från föreningen och landet. Anders har även stor erfarenhet från fotbollen i Frankrike där han under många år spelade fotboll i Olympic de Marseille.

Kl. 09:00 - 11:00 Timo Liekoski
I Finland har man en lyckad ungdomssatsning i fotboll. Timo, med stor erfarenhet från USA och många år i Finlands Fotbollförbund som talangutvecklare och  Förbundskapten för pojklandslagen. Timo är en person som verkligen kan engagera och stimulera åhörarna. Föreläsningen sker på engelska. 

Kl. 12:00 - 14:00 Anders Linderoth

Kl. 14:15 - 16:15 Richard Holmlund
1999 blev Richard tränare i Umeå IK:s damlag. Umeå IK har nått stora framgångar både nationellt och internationellt de senaste åren. Att utveckla laget och individuella spelare berättar Richard om. 

Anmälan senast den 13 november till Hälsinglands Fotbollförbund.
Tel: 0270 - 190 96